Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

KARE Romania extinde gama de produse cu Fantani ZEN – bluConcept

Fantani ZEN de la bluConcept, acum în selectia de produse de înaltă calitate oferită de brandul KARE

Compania KARE si-a clădit reputația prin idei de amenajare, unice, non-conformiste si autentice, niciodata plictisitoare și intotdeauna pline de imaginatie si inspiratie. Istoria KARE porneste din anul 1981, când la Munchen s-a lansat primul mic magazin ce a surprins cu o varietate deosebita de piese de mobilier, corpuri de iluminar si accesorii. KARE a ajuns in prezent să fie reprezntata in întreaga lume de peste 100 de magazine, datorita inovatiei permanente, flexibilitatii si a unui nivel de pret accesibil tuturor.

În magazinul KARE din Bucuresti vor fi de acum Fantani ZEN ce vor aduce de acum clipocitul liniștitor al apei curgatoare și vor oferi o experiență inedită vizitatorilor. Magazinul intins pe doua etaje si având peste 1000 de mp prezinta un mix cu totul surprinzator de mobila, accesorii si corpuri de iluminat, ce reflecta un stil de viata non-conformist, plin de farmec si cu un strop de nebunie. Fantanile ZEN realizate de bluConcept sunt cuprinse acum in gama de produse KARE si vin ca o completare a stilurilor de design consacrate precum: Nature Glam, Rock Star, Pop Art, Modern Vintage, White Diva etc.

Va invitam sa pasiti pragul noului magazin KARE pentru a fi surprins de diversitatea de stiluri si teme, ce redefineste orice concept de magazin de mobila normal. Obiectele de design interior, mobilierul si accesoriile au parte de o punere in scena ce le transforma in adevarate obiecte de arta.

Fantana MONOLOG face parte din categoria de Fantani ZEN de interior realizata de bluConcept. Fantana este construita manual, folosind cupru veritabil, ce se patineaza apoi la flacara pentru a obtine nuante variate de culoare. Modelul permite personalizare cu o gama variata de piatra naturala - ardezie multicoloră, șisturi si marmură. Fantana FRUNZE face parte din categoria de Fantani ZEN de interior realizata de bluConcept. Fantana este construita manual, folosind cupru veritabil, ce se patineaza apoi la flacara pentru a obtine nuante variate de culoare.

Date de contact:

KARE BUCURESTI
COMPLEX COMERCIAL BANEASA

Sos. Bucuresti – Ploiesti 44C

Contact
0755 998 949
Email: office@kare.ro

Program de lucru: L-S 10:00-21:00; D 10:00-20:00

 

 

Alte Articole


DISTRIBUIE:

Comments are closed here.