Perete cu cascada de apa


Fantana Tablou cu apa curgatoare in cascada - Fantani decorative bluConcept

cascada-apa-perete-01
cascada-apa-perete-02
cascada-apa-perete-03
cascada-apa-perete-04

Perete cu cascada de apa

Peretele cu apa in cascada construit pentru aceasta resedinta privata a fost realizat din panouri de marmura verde antichizata,  pentru a forma un colt de natura in zona de relaxare a livingului. Alaturi de plantele ce il vor incadra, acest perete cu apa in cascada va oferi un ambient relaxant si va aduce prospetimea naturii in interiorul casei. Strategic amplasata langa o canapea confortabila, cascada de apa pentru perete aduce murmurul unui parau de munte pentru a ajuta la deconectarea rapida de la stresul si grijile zilnice.

Realizata manual din cupru, ramele ce incadreaza peretele cascada au fost acoperite cu un strat de lac protector pentru a pastra frumusetea nuantelor variate de culori obtinute prin arderea cu flacara a  pieselor din cupru. Sistemul de iluminare integrat in masca superioara a peretelui de apa pune in evidenta valurile de apa formate in cascada, facandu-le foarte spectaculoase mai ales pe durata serilor. Acest model de perete cu cascada de apa a fost ales pentru acest proiect intrucat are avantajul de a nu ocupa spatiu pe podea, intregul perete de apa fiind suspendat asemenea unei Fantani Tablou

 

Caracteristici Fantana cascada

Tipul lucrarii: amenajare
Materiale folosite:

  • panouri de marmura verde antichizata
  • elemente componente din cupru patinat
  • sistem de recirculare apa ECO
  • sistem de iluminare LED

Dimensiuni: 1.800 x 1.300 mm (L x H)
Amplasare: resedinta privata - Iasi
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 1.900 - 3.200 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE