Perete de apa transparent – clinica medicala


Fantani de interior personalizate - Proiecte unicat bluConcept

panza-apa-clinica-medicala-02
panza-apa-clinica-medicala-03
panza-apa-clinica-medicala-01

Perete de apa transparent

Acest perete de apa a fost realizat la solicitarea clinicii medicale de a aduce un element inedit in zona de receptie. Peretele de apa transparent a fost varianta aleasa intrucat ofera separarea zonelor din receptia larg deschisa, fiind vizibil din ambele parti, fara a incarca spatiul. Sistemul complet echipat al fantanii de interior este realizat din otel inoxidabil si este prevazut cu un filtru de particule si unul de sterilizare pentru a purifica apa din rezervor. Peretele de apa transparent este construit cu tehnologia panourilor din tesatura inoxidabila "Panza de Apa" dezvoltate si perfectionate de-a lungul anilor de bluConcept.

Pentru a pune in valoare valurile ce se formeaza delicat in cadrul peretelui de apa, a fost instalat un sistem de iluminare LED colorat. Sistemul poate selecta nuanta dorita sau jocuri de culori prin intermediul controlerului inteligent.

Acest model de Perete de Apa transparent nu a necesitat pregatiri speciale la fata locului, fiind realizat in totatilate si testat in atelierul de productie si ulterior livrat ca un produs finit, evitand astfel discomfortul lucrarilor de santier la locatie. Fantana este demontabila si cu o greutate redusa, putand fi mutata de client cu usurinta in cazul unei viitoare reamenajari.

Caracteristci perete de apa

Tipul lucrarii: reamenajare
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil satinat
  • sistem de recirculare apa ECO
  • panou Perete de apa transparent din tesătură inoxidabilă
  • sistem iluminare LED RGB
  • marmură decorativă rotunjită
  • sistem de purificare apa

Dimensiuni: 2.150 x 2.450 mm (L x H)
Amplasare: Receptie clinica medicala
Durata de executie: 40 zile

Pret estimat: 4.800 - 6.500 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE