Perete de Apa din marmura


Fantani de interior pentru amenajare salon evenimente - bluConcept

perete-de-apa-salon-evenimente-01
perete-de-apa-salon-evenimente-02
perete-de-apa-salon-evenimente-03
perete-de-apa-salon-evenimente-04

Perete de apa

Un model clasic de perete de apa realizat din piatra naturala a fost instalat in holul de receptie al salonului de evenimente Palace din Fagaras. Pentru personalizarea acestui perete de apa a fost adaugat logo-ul salonului, amplasat chiar in fata perdelei de apa ce se formeaza pe panourile de marmura Rainforest adusa din India. Culoarea ramelor a fost de asemenea aleasa pentru a se incadra in paleta de culori specifice localului, astfel incat peretele de apa sa poata deveni un ambasador loial al imaginii promovate de salonul de evenimente.

Fiind situat intr-o zona cu lumina difuza, peretele de apa a fost dotat cu un sistem de iluminare LED suplimentar, care sa contureze si sa puna in evidenta simbolul logoului aflat in centrul sau. Echipat cu o pompa de recirculare din noua gama ECO, foarte silentioasa, pelicula de apa se formeaza uniform pe intreaga latime a peretelui de apa. Specialitatea echipei bluConcept de a controla fiecare strop al fantanilor in spatii delicate de interior, iese in evidenta si in cadrul acestui proiect unde fiecare detaliu a fost atent studiat.

 

Caracteristici perete apa

Tipul lucrarii: reamenajare salon evenimente
Materiale folosite:

  • elemente componente din otel inoxidabil
  • panou din marmura cu venatura Rainforest
  • dozator din otel inoxidabil cu sistem anti-stropi
  • sistem de iluminare submersibil cu LED
  • sistem de umplere automata
  • pompe de recirculare ECO

Dimensiuni: 1.05 x 2.57 m  (L x H)
Amplasare: Salon evenimente - Fagaras
Durata de executie: 30 zile

Pret estimat: 2.700 - 3.800 €

Doriti mai multe informatii?

Suntem la un pas distanta! Scrieti-ne si aflati mai multe informatii despre posibilitatile de personalizare pentru proiectul pe care vi-l imaginati. Ne puteti contacta la adresa de email contact@bluconcept.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Proiecte similare

SHARE