Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Apa in miscare este folosita ca remediu in arta Feng Shui pentru sporirea energiilor pozitive.

Cei care au beneficiat de o consultatie de Feng Shui traditional au aflat deja de importanta acestui obiect decorativ. Totusi, in ciuda sfaturilor expertilor si a asigurarilor din partea clientilor ca isi vor cumpara cel putin o fantana decorativa feng shui, acest lucru nu se materializeaza intotdeauna.


Unul dintre motive este ca pe piata din Romania nu este inca dezvoltat comertul cu obiecte de calitate, folosinte in arta Feng Shui. In general, cine cauta fantani feng shui, va gasi cateva modele standard, marea lor majoritate fiind facute din plastic sau rasini. In lipsa unei oferte mai atractive, simtul estetic al celor care doresc sa achizitioneze o fantana nu este deloc satisfacut.

Un alt motiv ar putea fi neintelegerea deplina a functiilor unui astfel de „intensificator al puterii”. Experienta acumulata de marii Maestrii Feng Shui a dovedit ca o fantana decorativa este absolut indispensabila pentru persoanele care doresc sa atraga cat mai multa energie pozitiva in casa sau la birou.

Odata ce aveti o harta energetica a apartamentului, pe care este localizata energia principala a perioadei curente de timp (care este de 20 de ani in Scoala Stelelor Zburatoare), veti sti foarte clar unde este bine sa plasati fantana. Aceasta va atrage in casa, prin fluxul de apa, o mare parte a energiei pozitive care, pe de-o parte, aduce succes financiar, iar pe de alta parte ajuta la remedierea combinatiilor de energii mai putin pozitive.

Puteti folosi in locul fantanii si un acvariu cu pesti, pentru ca ceea ce ne intereseaza pe noi este de fapt apa in miscare – apa in forma Yang – care atrage si circula energia prin casa. Avantajul fantanilor decorative feng shui este acela ca sunt mult mai usor de intretinut si pentru ca aveti posibilitatea de a alege modul in care circula apa: mai lin sau mai puternic, susurand mai mult sau mai putin intens, in functie de preferintele fiecaruia.

Autor articol: Miruna Macavei (Scriitoare şi expert de Feng Shui tradiţional) SIMPLITAO

 

Alte Articole

Comments are closed here.