Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Despre Fantani arteziene de Interior in revista CAMINUL

Revista Căminul ne suprinde in aceasta editie de vara cu fantani arteziene de interior si cu un spatiu generos alocat tendintelor care si-au impus prezenta pentru aceasta perioada, precum și soluțiilor premium în domeniul amenajărilor, finisajelor și designului de interior.

Unul dintre conceptele de design care își fac tot mai mult simţită prezenţa în designul spațiului de locuit – apartamente sau case – este fantana arteziana de interior. Aceasta întregește cu succes iluzia unui colț de natură „furat” din pădure și instalat confortabil și în armonie cu designul din balcon, living sau terasă.

poza-fantana-arteziana-de-interior-revista-caminul

Element de design, aceste fantani arteziana de interior poate lua o varietate de forme, de la pereți de apă impunători, ce domină spațiul prin eleganță și susurul apei, până la valuri grațioase de piatră, pe care se preling căderi de apă. O fantana arteziana de interior reprezintă o investiție ideală pentru orice locuință care nu dispune de un spațiu generos, dar care are un design contemporan. Poate fi realizată din plăci de granit, sticlă, mozaic, marmură sau alte materiale naturale și desăvârșită cu ajutorul unor elemente din oțel inoxidabil și sisteme de iluminat de tip LED.

Perdeaua de apă pe sticlă ce a luat forma unui stâlp de susţinere, într-un penthouse din Bucureşti, a devenit un element de design decisiv pentru acest interior. Căderea de apă îmbracă trei laturi şi
jumătate ale stâlpului, iar pentru a crea efectul curgerii line a apei de-a lungul stâlpului s-a apelat la placarea cu sticlă a panourilor de stâlp şi a celor de mascare – bazin şi galerie superioară.

poza-fantana-arteziana-de-interior-revista-caminul

Avantajele oferite de bluConcept sunt varietatea materialelor naturale din care pot fi realizate fantani arteziene de interior și flexibilitatea designului disponibil, pentru a se integra armonios în orice amenajare. Pentru o funcționare impecabilă, aceste modele de fantani arteziene de interior sunt prevăzute cu sisteme de purificare UV, sisteme de reumplere și sisteme de automatizare care permit controlul prin telecomandă.

O analiză de detaliu arată că peretele de apă poate îmbina eleganța granitului sau a mozaicului cu atingerea extravagantă a unor inserții aurii și cu grația marmurei albe, iar garanția longevității acestuia este oferită de elementele din oțel inoxidabil. O fântână de apă este ideală pentru spațiile deschise, iar un perete de apă poate întregi decorul unei băi dintr-un apartament, aducând un plus de originalitate și eleganță acestei încăperi și contribuind la crearea unui loc de relaxare perfect.

poza-fantani-arteziana-de-interior-revista-caminul

Pe lângă efectul vizual absolut spectaculos pe care fantanile arteziene de interior îl au asupra oricărui spațiu, nu mai puțin importante sunt și beneficiile pe care acestea le oferă sănătății. Purificând atmosfera, fântânile de apă sunt aliați pe care se poate conta în lupta contra particulelor de praf. De asemenea, cresc umiditatea aerului și, implicit, confortul termic. Căderile de apă ale fântânilor conduc la formarea ionilor negativi, care le asigură celor prezenți un nivel energetic crescut și o stare de bine – de altfel, aceştia sunt recunoscuți şi ca inamici de temut ai ionilor pozitivi, produși de aparatele electronice, omniprezente în locuințele noastre.

Aceste curgeri sau căderi de apă sunt mereu însoțite de un susur liniștitor, ce îndeamnă la relaxare și îmbrățișarea unei stări de calm.
Mai multe informații despre fântânile decorative și pereții de apă găsiţi pe www.bluconcept.ro

 

Alte Articole

Comments are closed here.