Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Fantanile bluConcept din cadrul evenimentului JAZZ FESTIVAL 2016

Între 19-25 septembrie, Bucureștiul a fost capitala jazzului în România

In cadrul evenimentului, Fantana decorativa de inchiriat a adus prospetime si a atras privile catre standul amenajat de IQOS Romania. Avand la baza tehnologie avansata de ultima generatie si avand o imagine fresh si revigoranta, IQOS oferă satisfacția gustului de tutun prin încălzire, fără ardere, fără foc, fără scrum și cu mai puțin miros.

Astfel, echipa bluConcept vine in intampinarea agentiilor mereu preocupate de a gasi solutii ineditie pentru clienti. Fantanile decorative de inchiriat in cadrul evenimentelor au o gama larga de personalizare si se pot contopi cu tematica aleasa pentru a reprezenta cat mai bine imaginea clientului. Inchirierea fantanilor se poate realiza pentru o singura zi sau pentru evenimente cu durata indelungata.

Despre eveniment: „În această toamnă, orașul va răsuna pe ritmuri de jazz contemporan american, soul modern și world music fusion la cea de-a V-a ediție a Bucharest Jazz Festival, organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, care se va desfășura în perioada 19 – 25 septembrie 2016, în Piața George Enescu și la Hanul Gabroveni.”

 

 

BLOG-fantana-decorativa-de-inchiriat-02-2016

BLOG-fantana-decorativa-de-inchiriat-03-2016

BLOG-fantana-decorativa-de-inchiriat-04-2016

BLOG-fantana-decorativa-de-inchiriat-05-2016

 

Alte Articole

Comments are closed here.