Archives

Fantana arteziana pentru gradina

Fantana arteziana a fost gandita ca punctul central al acestei amenajari. Ca o continuare a arhitecturii moderne indragite de client, atat pentru casa cat si pentru terasa acoperita din gradina, fantana Panza de Apa este atent incadrata in design.

Catre articol

Panza de Apa pentru terasa Nuba

Acest proiect personalizat de Panza de Apa a fost folosit pentru amenajarea receptiei din cadrul terasei. Pe langa clipocitul relaxant ce ne transpune in atmosfera de vacanta de pe malul marii, efectul vizual al valurilor pun in evidenta logo-ul clientului, ce pare sa leviteze in centrul perdelei de apa.

Catre articol

Perdele de Apa pentru salon de evenimente

In cadrul acestui proiect echipa bluConcept a primit frumoasa provocare de a proiecta si executa un ansamblu de cate doua Perdele de Apa gemene, pentru intrarea fiecaruia dintre cele doua saloane de evenimente.

Catre articol

Perdea cu apa in cabinet stomatologic

Perdeaua de apa realizata pe panouri din sticla securizata ofera o opacitate redusa intre cele doua zone, cu scopul de a oferi atat intimitate lucrului in cabinet, cat si deschidere fata de pacientii din zona de asteptare. Transparenta si deschiderea fata de pacienti, dublate de servicii stomatologice de calitate, asigura multumirea deplina.

Catre articol

Perdea de Apa pentru receptie salon

In cadul acestei amenajari s-a dorit un element central pozitionat in receptia salonului de cosmetica, care sa intampine clientii si sa le ofere o stare de bine si relaxare. Solutia a venit sub forma unei perdele de apa realizate din sticla transparenta, ale carei valuri si jocuri de lumina sa capteze atentia clientilor aflati in asteptarea tratamentelor de infrumusetare.

Catre articol

Amenajare receptie cu Perdea de Apa din sticla

Intregul concept a pornit de la dorinta de a creea un spatiu de lucru modern, adaptat noilor cerinte, prin care sa se maximizeze pătrunderea luminii naturale si crearea unor „oaze“ verzi, naturale. Asa a luat nastere Perdeaua de apa din sticla, folosita ca piesa centrala in amenajarea zonei de receptie.

Catre articol

Perdea de apa pe sticla

Această perdea de apă pe sticlă demonstrează că orice spațiu poate deveni cadrul ideal pentru amenajarea unei fântâni arteziene de interior. Perdeaua de apă din aceste imagini a fost amplasată în zona de receptie pentru a destinde atmosfera si pentru a aduce un plus de originalitate decorului.

Catre articol

Proiectie pe ecran de apa

Un proiect extrem de provocator realizat pentru spatiul QREATOR ce imbina curgerea apei cu tehnologia moderna si-a dorit a fi o declaratie despre creativitate si inovatie. Proiectia pe ecranul de apa prezinta produsul clientului intr-o maniera inedita, ce captiveaza privitorul, asemenea unei holograme.

Catre articol

Fantana Arteziana Digitala Interactiva

Această fântână arteziană digitală interactivă imprimă litere şi imagini pe un perete de apă, realizând un efect deosebit de dinamic. Incorporează un sistem de iluminare RGB controlat prin DMX, o pompă de apă, precum şi hard-ul şi soft-ul cu ajutorul cărora se crează efectele dorite în apă. Totul se poate comanda de client printr-o tableta sau de pe telefonul mobil.

Catre articol

Fantani de Perete din sticla

Un element de decor sofisticat și elegant, ce nu se sfiește să abordeze un aer regal, această fântână tablou înfrumusețează, cu originalitate și stil, recepția salonului Beauty Lounge. Cei care aleg fantani de perete mizează atât pe efectul impresionant creat de prezența acestora în orice spațiu, cât și pe prospețimea pe care acestea o răspândesc.

Catre articol