Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Eveniment lansare Delta Studio Design EXPO editia a II-a

Pe 21 aprilie 2016, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti a avut loc inaugurarea noilor colectii de placi ceramice si obiecte sanitare. Evenimentul a fost si vernisaj al celei de-a II-a editii Delta Studio Design EXPO, un demers unic, care uneste lumea finisajelor si a designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii si produs.  Cele mai noi creatii semnate de designeri romani din zona de fashion, accesorii si design de produs pot fi vazute in showroom-ul din Str. Progresului 1-3, Bucuresti, intre 22 aprilie si 22 mai. 

Delta-Design-Expo001 Delta-Design-Expo-ed2-002 Delta-Design-Expo-ed2-003 Delta-Design-Expo-ed2-004

Colectiile de moda semnate de Cristian Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta, MaRaMi si nu numai sunt expuse alaturi de pantofi, genti si accesorii care dialogheaza cu noile placi ceramice, aratand ca tendintele de culoare inglobeaza intreaga sfera a artelor vizuale.  Intre designerii de produs care si-au expus creatiile se numara Irina Neacsu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Design Box, Ciprian Manda, Mihai Manda etc.

In cadrul evenimentului de lansare, a avut loc o tombola cu premii oferite de Kludi, Ideal Standard, Kessel, Villeroy & Boch, Franke, Helvetia Luxury Watches, Sky Blue Hotel, plus sase excursii la fabricile Porcelanosa din Spania si Marazzi din Rusia.

Alte Articole

Comments are closed here.