Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Fântânile de interior – natura invitată în locuințe

ROMANIA LIBERA - util 22 aprilie PAG 4

Nevoia și dorința de a ne întoarce cât mai aproape de natură se manifestă din ce în ce mai sonor în mințile și inimile noastre. Căutăm să fim cât mai aproape de apă, pământ și aer, pentru că focul din noi nu mai poate fi temperat cu simple ieșiri în oraș sau la film. Vrem la țară! Cum însă mulți dintre noi suntem prinși în jungla de asfalt, mutatul la țară nu este tocmai o opțiune viabilă, cel puțin pentru moment. Soluția? Extinderea spațiului de locuit cu un colț de natură. Invitarea naturii în lumea de beton, pentru a o însufleți și a ne umple plămânii și privirea cu prospețime și verde.

Unul dintre conceptele de design care își fac loc cu îndrăzneală în designul spațiului de locuit al românilor, fie că vorbim de apartamente sau case, este fântâna de apă. Fântâna de apă întregește cu succes iluzia colțului de natură furat din pădure și instalat confortabil și în armonie cu restul designului în balconul, living room-ul sau pe terasa locuinței.

proiect-arteziana-gradina-galerie

bluConcept demonstrează că acest element de design poate lua o varietate de forme, de la pereți de apă impunători, ce domină spațiul prin eleganță și susurul apei, la valuri de piatră grațioase, pe care se preling căderi de apă. Acest tip de fântâni de interior sunt investiții ideale pentru orice tip de locuință, ce nu se bucură de un spațiu generos, dar are un design contemporan, aerisit.

Avantajul oferit de bluConcept este varietatea materialelor naturale din care pot fi realizate fântânile de interior și flexibilitatea designului disponibil, pentru a se integra armonios cu decorul oricărui spațiu. Fântânile pot fi realizate din plăci de granit, sticlă, mozaic, marmură și alte materiale naturale și desăvârșite prin elemente realizate din oțel inoxidabil și sisteme de iluminare LED. Pentru o funcționare impecabilă, acestea sunt prevăzute cu sisteme de purificare UV, sisteme de reumplere și sisteme de automatizare care permit controlul prin telecomandă.

Dacă analizăm în detaliu exemplele propuse, observăm că peretele de apă pentru terasă îmbină eleganța granitului cu atingerea extravagantă a unor inserții aurii și grația marmurei albă, iar garanția longevității acestuia este oferită de elementele din oțel inoxidabil și sistemele amintite mai sus.

Poza fantana arteziana de interior cu perete de apa

proiect--terasapipera-03

Bineînțeles, prezența fântânii de apă nu este limitată numai la spațiile deschise și drept dovadă avem peretele de apă ce întregește decorul unei băi dintr-un apartament. Realizată din mozaic din sticlă îmbogățit cu foiță de aur, această fântână de apă aduce un plus de originalitate și eleganță băii, și contribuie la crearea unui spațiu ideal relaxării.

proiect-vilaia-galerie

 

 

 

 

Alte Articole

Comments are closed here.