Archives

Coloana Perdea de Apa

Provocarea acestui proiect a pornit de la dorinta clientului de a construi o Perdea de Apa de jur imprejurul unui stalp de sustinere, pe toate cele patru laturi. Pentru ca nici un element tehnic sa fie vizibil si sa strice aspectul estetic al acestei cascade naturale desprinse parca dintr-un peisaj de munte, sistemul de alimentare cu apa al fantanii decorative a fost complet integrat in corpul stalpului. Luand in considerare volumul mare de apa necesar functionarii perdelei de apa si pentru a nu suprainalta bazinul, echipa noastra de tehnicieni a decis construirea acestuia partial ingropat in podea. De asemenea, s-a acordat o importanta deosebita operatiilor de hidroizolatie si s-au aplicat mai multe straturi de material hidroizolant pentru a preveni eventualele infiltratii ale apei in timp.

Catre articol

Coloana de Apa pe sticla – Reședință privată

Cei care doresc o perdea de apă pe sticlă cu personalitate se pot inspira cu succes dupa acest model de Coloana de Apa. Remarcabilă de la prima privire, atât datorită aspectului unic și impunător, cât și culorii puternice menite a scoate din anonimat și a imprima o personalitate puternică spațiului, această perdea de apă pe sticlă ce a luat forma unui stâlp de susținere dintr-un penthouse din București nu are cum să nu atragă și fascineze privitorii.

Catre articol

Coloana de Apa – Reședință privată

Prin această amanajare cu fantana de interior s-a urmărit ideea revărsării apei dintr-o fantă îngustă din tavan pentru a oferi un spectacol privitorului prin valurile ce se unduiesc pe panoul suport și dispar în podea, fără a destăinui unde își finalizează călătoria.

Catre articol