Archives

Fantana Arteziana Dinamica

Realizata cu mai multe zone de comanda independenta, fantana ofera racoare prin cele doua jeturi sub forma de palmier, ce incadreaza trei jeturi verticale inalte, pozitionate in mijlocul bazinului. In lateral fantana dinamica este completata de cate 8 jeturi pe fiecare parte, ce se sincronizeaza si pornesc una dupa alta. Posibilitatile de programare pentru jocurile de apa sunt nelimitate, existand varianta coregrafiilor prestabilite sau a personalizarilor functie de muzica ce poate oferi fundalul sonor al spectacolului.

Catre articol

Arteziana Dinamica incastrata

Fantana a fost incastrata in spatiul verde de la intrarea in ansamblu rezidential cu scopul de a intampina si binedispune locatarii. Din bazinul ascuns pornesc jeturi de apa ce se sincronizeaza unele cu altele pentru a forma unduiri si jocuri de lumina. Fiecare jet este controlat independent si poate avea fluctuatii de inaltime conform programelor prestabilite.

Catre articol

Fantana arteziana Dinamica – Salon de evenimente

In cadrul acestui salon de evenimente, fantana arteziana dinamica a fost construita in zona pentru receptia invitatilor. Efectul jocurilor de apa surprinde placut de la prima vedere si creeaza un cadru perfect pentru poze si amintiri frumoase legate de eveniment.

Catre articol

Fantana Arteziana Digitala Interactiva

Această fântână arteziană digitală interactivă imprimă litere şi imagini pe un perete de apă, realizând un efect deosebit de dinamic. Incorporează un sistem de iluminare RGB controlat prin DMX, o pompă de apă, precum şi hard-ul şi soft-ul cu ajutorul cărora se crează efectele dorite în apă. Totul se poate comanda de client printr-o tableta sau de pe telefonul mobil.

Catre articol

Fantani arteziene plutitoare

Aceste fantani arteziene plutitoare reprezintă o soluție excelentă pentru acumulările de apă de dimensiuni mari în aer liber. Fantanile plutitoare sunt amplasate în special în lacuri naturale sau artificiale, unde oferă o serie de avantaje. În același timp, fântânile plutitoare contribuie și la oxigenarea apei, ceea ce le face extrem de utile.

Catre articol

Fantana Arteziana Muzicala

Fântâna arteziană Muzicală vă oferă un adevărat spectacol ce combină dansul apei cu jocurile de lumină. Posibilitățile nelimitate de programare si design oferă o flexibilitate deosebită pentru conceperea programelor, astfel încât fântâna să danseze în ritmul muzicii dorite.

Catre articol

Fantani arteziene in pavaj – Waterboy PLUS

Waterboy Plus este kit-ul cel mai avansat dezvoltat de SAFE RAIN pentru fântâni încastrate în pavaj. Pentru crearea lui s-a pornit de la kit-ul Waterboy de bază. Deoarece conţine o tehnologie superioară, acest kit permite realizarea de efecte de iluminare şi jocuri de apă deosebite, prezentând şi alte caracteristici care au o contribuţie importantă la îmbunătăţirea design-ului fântânilor arteziene încastrate în pavaj.

Catre articol

Panza de Apa – Galeriile TITAN

Această pânză de apă este una dintre cele mai spectaculoase creații ale echipei bluConcept, fiind cea mai înaltă fântână de apă din Europa, cu o înălțime impresionantă de 19.20 m. Valurile pânzei de apă curg de la etajul patru al Galeriilor Comercial Titan, de-a lungul ambelor fețe ale fântânii și prind viață datorită sistemului de iluminare RGB.

Catre articol

Fantana Arteziana Digitala

Această fântână digitala imprimă litere şi imagini pe un perete de apă interactiv, realizând un efect deosebit de dinamic. Incorporează un sistem de iluminare RGB controlat prin DMX, o pompă de apă, precum şi hard-ul şi soft-ul cu ajutorul cărora se crează efectele dorite în apă.

Catre articol

Fantani Arteziene incastrate in paviment – Waterboy

Fantanile arteziane incastrate in paviment de tip Waterboy sunt un model complet interactiv, conceput special pentru a oferi atât copiilor cât şi adulţilor un loc de distracţie printre coloane de apă care îşi schimbă aspectul în mod spectaculos.

Catre articol