Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Cum poti avea o oaza in mijlocul orasului – CASA LUX iulie 2017

Un articol Casa Lux cu solutii inedite pentru creare propriei oaze de relaxare.

„Exista multiple variante, iar cateva dintre cele mai abordabile solutii sunt reunite in propunerile noastre: interventii decorative punctuale, solutii elaborate cu design rafinat si chiar bazine compacte in care poti inota.”

cum poti avea o oaza cu fantani arteziene in mijlocul orasului

  • Susurul apei in fundal : oricat de mica ar fi suprafata de apa amenajata, efectul ei sporeste daca vei adauga un fundal sonor. O poti face cu o fantana arteziana, tip umbrela, de mici dimensiuni.
  • O pata de culoare : intr-un decor urban mai tern mizeaza pe culori intense. Alege un bazin cu o fantana arteziana, cu aspect usor de remarcat.
  • Apa in cascade : mici caderi de apa pot fi realizate chir si in locuri foarte restranse. Farmecul lor sporeste cu un decor alpin in jur.
  • Bazin cu design iesit din tipare : adu in decor concepte moderne, care rezoneaza cu spatiul urban. Materialele compozite, metalul bine tratat sau inoxul pot fi luate in calcul la amenajarile cu apa.
  • Calitatea apei in prim-plan : indiferent de tipul de amenajare, ai mare grija de calitatea apei. Caracteristicile sale se pot degrada usor in lipsa unor echipamente adecvate.

 

 

Alte Articole


DISTRIBUIE:

Comments are closed here.