Archives

Fantana perete de apa din ceramica

Valurile de pe Peretele de Apa capteaza sclipirile de soare formate de finisajul sidefiu de ceramica. Intreaga placare a fost realizata cu ceramica premium sub forma de frunzulite iesire in relief, incadrate de placaj de andezit. Pelicula de apa formata pe suprafata fantanii ajunge intr-un bazin deschis, ce se revarsa apoi intr-o fanta ascunsa, pentru a isi relua circuitul.

Catre articol

Fantana decorativa SPA

Povestea acestei fantani decorative incepe odata cu renasterea unui frumos centru de sanatate si relaxare din Lacul Sarat. In cadrul acestui resort balnear fantana a fost conceputa ca piesa centrala pentru zona de SPA. Fantana decorativa imbina elemente de ardezie si otel inoxidabil, transformand conceptul traditional al fantanilor japoneze din bambus intr-o sculptura moderna.

Catre articol

Fantana decorativa din marmura

Intrucat terasele au devenit in ultima perioada un spatiu extrem de important pentru locuintele moderne, proiectul arhitectului a prins viata cu ajutorul echipei bluConcept. Fantana decorativa integrata in aceasta zona a terasei aduce un aer relaxant de vacanta si te imbie sa te bucuri de soare alaturi de ea.

Catre articol

Fantana de interior pentru promovare

Fantana folosita pentru promovare are un puternic impac vizual si ramane in mintea consumatorului atat prin jocul valurilor de apa si sunetul relaxant, cat si prin elementele de brand introduse in cadrul fantanii. Pentru aceste personalizari exista o marie variatate de optiuni, pornind de la materialele folosite, culorile brandului pe care il promoveaza fantana cat si logo-uri sau mesaje.

Catre articol

Fantana cascada pentru gradina

Proiectul a pornit de la consultanta de specialitate Feng Shui prin care s-a detrminat amplasarea optima a fantanii si elementele componente, astfel incat fantana in cascada sa contribuie benefic si la activarea energiilor pozitive. In acest fel, o fantana cascada pentru gradina indeplineste pe langa rolul estetic si la armonizarea spatiului, invitand la relaxare si meditatie.

Catre articol

Fantana pentru terasa ZEN

Terasa larg deschisa ne-a ajutat sa conturam aceasta fantana tinand cont de plantele deja existente si reusind astfel sa pastram volumetria spatiului. Punctul central din fantana pentru terasa il reprezinta cascada, al carei dinamica invioreaza intregul spatiu prin clipocitul apei. Curgerea se transforma ulterior intr-o oglinda linistita de apa, ce se revarsa peste marginea panourilor din ardezie neagra.

Catre articol

Fantana decorativa pentru terasa

Amenajarea terasei a presupuns un concept unitar pentru a armoniza toate materialele folosite, mobilier si elemente de atractie. Fantana decorativa de terasa realizata din marmura te primeste intr-un alt univers, desprins de agitatia orasului. Incadrata de plante, aceasta fantana decorativa devine centrul oazei de relaxare si aduce un ambient placut prin racoarea emanata si clipocitul apei curgatoare.

Catre articol

Fantana de Apartament – Dune de Piatra

Această fântână de interior pentru apartament se remarcă din prima secundă în care vizitatorul pășește în încăpere datorită aspectului elegant și, mai ales, datorită naturaleței cu care valurile realizate din foiță de piatră redau imaginea unei cascade de apă naturală.

Catre articol

Cascada de Gradina – Oglinda Cerului

Efectul oferit de aspectul placilor din granit negru din care este construita cascada, peste care se formeaza pelicula de apa, aduc denumirea speciala pe care o are fantana - Oglinda Cerului. Luciul apei linistite da senzatia unei piscine infinit, care se revarsa usor peste margini, aducand un aer de liniste si serenitate. Aceasta aduce si farmecul prin care cascada de gradina oglindeste intregul cer si norii ce o privesc curiosi.

Catre articol

Fantana ZEN din gradina

Acest tip de fântâni Zen de grădină îndeplinesc mai mult decât o funcție estetică. Ele întregesc armonia spațiului, invită la relaxare și meditație, și aduc un plus de prospețime cadrului în care au fost amenajate. În acest context, fântâna Feng Shui completează cu succes un cadru dominat de prezența naturii și prospețimea plantelor.

Catre articol