Archives

Fantana perete de apa din ceramica

Valurile de pe Peretele de Apa capteaza sclipirile de soare formate de finisajul sidefiu de ceramica. Intreaga placare a fost realizata cu ceramica premium sub forma de frunzulite iesire in relief, incadrate de placaj de andezit. Pelicula de apa formata pe suprafata fantanii ajunge intr-un bazin deschis, ce se revarsa apoi intr-o fanta ascunsa, pentru a isi relua circuitul.

Catre articol

Fantana decorativa din marmura

Intrucat terasele au devenit in ultima perioada un spatiu extrem de important pentru locuintele moderne, proiectul arhitectului a prins viata cu ajutorul echipei bluConcept. Fantana decorativa integrata in aceasta zona a terasei aduce un aer relaxant de vacanta si te imbie sa te bucuri de soare alaturi de ea.

Catre articol

Perete de apa integrat in zona de living

Prin prezenta lui, zona de living te intampina cu frumusetea valurilor curgatoare ce se formeaza pe suprafata rugoasa a panourilor de ardezie neagra. Aspectul minimalist al peretelui de apa ofera prin simplitate un farmec aparte, ce completeaza restul elementelor alese cu atentie de designerul de interior.

Catre articol

Perete cu apa curgatoare

Acest Perete cu apa curgatoare își face simțit prezența din momentul în care pășești pe terasa restaurantului ZenSushi, fiind un element de decor impozant si elegant. Efectul sonor este fermecător, invitând oaspeții să se cufunde într-o stare de relaxare și sa se lase purtati intr-o experienta asiatica desavarsita.

Catre articol

Perete de apa marmura

Incadrat in ambientul elegant al livingului open-space, acest perete de apa din marmura domina intreaga zona prin dimensiunile sale impozante. Sistemul de iluminare LED asuns in masca superioara a fantanii poate transforma culorile acestui peisaj printr-o simpla apasare de buton.

Catre articol

Perete de Apa salon evenimente

Un model clasic de perete de apa realizat din piatra naturala a fost instalat in holul de receptie al salonului de evenimente Palace din Fagaras. Pentru personalizarea acestui perete de apa a fost adaugat logo-ul salonului, amplasat chiar in fata perdelei de apa ce se formeaza pe panourile de marmura Rainforest adusa din India

Catre articol

Perete cu cascada de apa

Alaturi de plantele ce il vor incadra, acest perete cu apa in cascada va oferi un ambient relaxant si va aduce prospetimea naturii in interiorul casei. Strategic amplasata langa o canapea confortabila, cascada de apa pentru perete aduce murmurul unui parau de munte pentru a ajuta la deconectarea rapida de la stresul si grijile zilnice.

Catre articol

Perete de Apa din inox valurit

O idee de decor spectaculoasă, fără însă a încărca încăperea sau a întrerupe fluiditatea designului, acest model de perete de apa din inox cu forme valurite câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul celor care sunt deschiși ideilor moderne de amenajare.

Catre articol

Pereti de Apa din inox

Acesti Pereti de Apa includ două panouri realizate din otel inoxidabil, care sub valurile de apa reflecta lumina si ofera senzatia de spatiu si profunzime. Fiind perete de apa inedit, acest tip de fântână se bucură de elemente componente realizate otel inoxidabil dar imbracate in cupru natural, care se află în ton cu jocul culorilor și designul încăperii.

Catre articol

Fantana cascada din piatra

Fântâna cascadă din piatra își face simțită prezența din momentul în care pășești pe terasă, fiind un element de decor impozant si elegant. Efectul sonor este fermecător, invitând oaspeții să se cufunde într-o stare de relaxare și contemplare. Această fântână cascadă se remarcă prin frumusețea placajului de travertin cu care este îmbrăcată, placaj ce rezonează perfect cu amenajarea exteriorului casei și contribuie la amplificarea efectului sonor produs de căderea de apă.

Catre articol