Doriti mai multe informatii?
Sunati la 0751 234 822

Piatra naturală aduce un plus de noblețe – CASA LUX iunie 2017

Un articol Casa Lux special dedicat frumusetii pietrei naturale. 

„Fie că e vorba de placări murale interioare, fie că urmează să alegi pardoseala pentru terasă, nu ezita să alegi dale și lespezi de piatră decorativă. Aspectul lor natural, cu combinații cromatice nebănuite va oferi un plus însemnat decorului din casa ta”

 

Apa și piatra ornamentală de calitate alcătuiesc un cuplu seducător, ce scoate din anonimat orice spațiu, conferindu-i eleganță și prospețime. În locul unui perete alb banal poți alege un perete de apă cu suport din marmură Striato Olimpico, precum Peretele de Apa din marmura realizat de echipa noastra. Dimensiuni L 190 x H 175 cm

Pereti de apa din piatra naturala

Un alt proiect in care am folosit cu succes si am pus in valoarea frumusetea pietrei naturale este cel de pe terase unei resedinte private.

„Pe o terasă sau într-o cameră încălzită de soare vara ne vom relaxa mai bine în apropierea unei surse de răcoare. Peretele de Apa din piatra din imagine are un design elaborat, grație suportului pe care cade apa, realizat din granit Butterfly. Are bazinul de la baza sa ascuns sub nivelul pardoselei și mascat cu o tăviță cu pietre decorative. Dimensiuni L 120 x H 270 cm”

Pereti de apa realizati din piatra naturala

Frumusețea naturală a pietrei este scoasă la lumină și mai mult prin finisări speciale. Un aspect periat se obține cu perii diamantate, pentru ca venatura și textura să fie mai bine scoase în evidență. Prin lustruire se obține o suprafață lucioasă, cu aer glam, iar prin buciardare (lovire cu dalta) variațiile mari de culoare sunt atenuate și suprafața devine antiderapantă, caracteristică foarte utilă dacă se utilizează la exterior.

 

Alte Articole


DISTRIBUIE:

Comments are closed here.