Archives

Fantana cascada din piatra

Fântâna cascadă din piatra își face simțită prezența din momentul în care pășești pe terasă, fiind un element de decor impozant si elegant. Efectul sonor este fermecător, invitând oaspeții să se cufunde într-o stare de relaxare și contemplare. Această fântână cascadă se remarcă prin frumusețea placajului de travertin cu care este îmbrăcată, placaj ce rezonează perfect cu amenajarea exteriorului casei și contribuie la amplificarea efectului sonor produs de căderea de apă.

Catre articol

Perete de Apa din marmura

Amplasat strategic pentru a masca zidul despărțitor dintre două balcoane, acest perete de apa din marmura metamorfozează instantaneu spațiul, încărcându-l cu prospețime și frumos și anulând într-o clipă banalitatea peretelui alb ce se ascunde în spatele său.

Catre articol

Cascada de Gradina – Oglinda Cerului

Efectul oferit de aspectul placilor din granit negru din care este construita cascada, peste care se formeaza pelicula de apa, aduc denumirea speciala pe care o are fantana - Oglinda Cerului. Luciul apei linistite da senzatia unei piscine infinit, care se revarsa usor peste margini, aducand un aer de liniste si serenitate. Aceasta aduce si farmecul prin care cascada de gradina oglindeste intregul cer si norii ce o privesc curiosi.

Catre articol

Cascada decorativa – Gradina Zen

Crearea unui iaz artificial este o provocare pentru orice firmă specializată în domeniu. După cum bine știm cu toții, natura nu se lasă imitată cu ușurință, iazurile artificiale fiind unele dintre cele mai greu de întreținut fântâni arteziene de grădină.

Catre articol

Fantani decorative de gradina – Oaza de relaxare

Cele mai multe fântâni decorative de grădină sunt de dimensiuni relativ reduse, însă această cascadă este un adevărat colț de natură domesticit de echipa noastră. Având la bază o structură ce se bazează pe suportul și aspectul rugos al unor bolovani din rocă, cascada noastră se integrează perfect în grădină, fără a face notă discordantă cu mediul natural.

Catre articol