Archives

Fantana arteziana pentru gradina

Fantana arteziana a fost gandita ca punctul central al acestei amenajari. Ca o continuare a arhitecturii moderne indragite de client, atat pentru casa cat si pentru terasa acoperita din gradina, fantana Panza de Apa este atent incadrata in design.

Catre articol

Panza de Apa pentru terasa Nuba

Acest proiect personalizat de Panza de Apa a fost folosit pentru amenajarea receptiei din cadrul terasei. Pe langa clipocitul relaxant ce ne transpune in atmosfera de vacanta de pe malul marii, efectul vizual al valurilor pun in evidenta logo-ul clientului, ce pare sa leviteze in centrul perdelei de apa.

Catre articol

Perete din apa in showroom-ul Arctic

Ne-am bucurat sa fim implicati in amenajarea showroom-ului din fabrica nou construita pentru Arctic. Conceptul aduce chiar in centrul showroom-ului de prezentare al noilor masini de spalat, un Perete din Apa ce ofera un cadru inedit si atrage atentia catre produsele dezvoltate de Arctic.

Catre articol

Perete despartitor din apa

Peretele despartitor din apa a fost amplasat pentru a separa doua zone din cadrul acestui local. Desi Panza de apa este transparenta si permite trecerea luminii in zona de cafenea, efectul valorilor in cascada blureaza vizual lasand sa se distinga doar siluetele persoanelor aflate de cealalata parte, oferind astfel intimitate. Acest model de perete despartitor din apa nu etanseaza fonic cele doua zone si impreuna cu panourile din lemn trafortat pastreaza totusi o unitate intre cele doua spatii.

Catre articol

Perdele de apa

In cadrul amenajarilor moderne de apartamente se cauta mereu solutii pentru a delimita zonele si pentru a le oferi o personalitate proprie. Solutia oferita prin Perdelele de apa instalate pe post de pereti despartitori intre doua zone, este din ce in ce mai populara. Aceste modele de Perdele de apa separa de obicei livingul de hol sau de bucatarie, pentru a oferi intimitate si pentru a aduce elementul vizual al apei in cascada in ambele incaperi.

Catre articol

Perete de Apa transparent – Clinica medicala

Peretele de apa transparent a fost varianta aleasa pentru amenajarea receptiei din cadrul clinicii medicale. Acest model ofera separarea zonelor din receptia larg deschisa, fiind vizibil din ambele parti, fara a incarca spatiul. Sistemul complet echipat al peretelui de apa este realizat din otel inoxidabil si este prevazut cu un filtru de particule si unul de sterilizare pentru a purifica apa din rezervor.

Catre articol

Panza de Apa – Amenajare Zona de Receptie

Fantanile de interior servesc drept solutii inedite in amenajarea zonei de receptie. Variantele de personalizare permit flexibilitate si ofera un produs integrat in ahitectura, perfect armonizat cu brandul firmei.

Catre articol

Panza de Apa – Receptie companie

Viziunea noua de amenajare a spatiilor moderne de lucru doreste sa aduca o atmosfera placuta si relaxanta. In acest concept, Panza de Apa realizata unicat pentru compania NESS, aduce un aer proaspat si revigorant inca din in zona de receptie.

Catre articol

Fantani de apartament – Pereti despartitori

Aceste modele de fantani de apartament pot deveni cu succes pereti despartitori intre zona de living și cea de bucătărie, reinventând spațiul si oferind un aer proaspat si revigorant.

Catre articol

Panza de Apa – Salon Evenimente

Fiecare cascadă de interior realizată de echipa bluConcept pentru acest salon aduce un plus de culoare și originalitate spațiului, mizând pe atracția irezistibilă pe care o exercită asupra privitorilor. Menită a fi unul dintre elementele de decor ce impresionează vizitatorii și contribuie la decizia acestora de a-și organiza evenimentul în salonul de evenimente, cascada de interior este o investiție ce îi va recompensa pe cei care au ales-o să le înfrumusețeze spațiul.

Catre articol